Forsendelse

Forsendelse

Nem BigBag ApS bestræber sig på at levere inden for 5 arbejdsdage, men det skal bemærkes, at leveringstiden er vejledende. Vi opfordrer dig til at kontakte os for at få en mere præcis leveringsdato eller for at fremsætte specielle ønsker.

Alle priser, med undtagelse af levering af udlejningsmateriel, inkluderer levering. Før du afgiver din bestilling, kan du indtaste dit postnummer for at se, om vi leverer til dit område. Hvis vi endnu ikke leverer til dit område, er du velkommen til at kontakte os på info@nembigbag.dk for at få et tilbud på levering af større mængder.

Vær opmærksom på, at vores varer leveres med kran, men kun op til 4-6 meter fra kantstenen. Der skal være et kørefast underlag, såsom asfalt eller fliser, og det er derfor ikke muligt at levere over hække eller på løst underlag, såsom perlegrus, græs eller lignende. For at lastbilen kan komme ind til leveringsstedet, kræves en vej, der er mindst 3 meter bred, og den må ikke have udhængende træer, grene eller buske, der kan beskadige lastbilen. Hvis chaufføren vurderer, at vejen ikke er farbar, forbeholder vi os ret til ikke at køre ud på vejen. I sådanne tilfælde vil vi placere varen så tæt på det ønskede aflæsningssted som muligt.

Hvis du er i tvivl om dine adgangsforhold, er du velkommen til at kontakte os.

Vi leverer som udgangspunkt gratis i en radius af 35 km. fra vores lager på Hedelundvej 36, Brædstrup. Samt Aarhus kommune og 7000 Fredericia